Rum för möte och fest i Ramundberget

Lokaler för möten och fest

I Ramundberget finns moderna naturnära konferenslokaler för både små och stora grupper. Addera pulshöjande eller avslappnande teamaktiviteter, utsökt mat och en god natts sömn och du har alla förutsättningar du behöver för en lyckad kick-off.

Ramundbergets konferenslokaler har alla utsikt över fjällen intill. Här finns plats för upp till 150 personer i biosittning, men det finns också mindre rum som passar för möten med mindre grupper.

Samtliga konferensrum har wifi, whiteboard, projektor eller skärm och blädderblock. Möjlighet till videokonferens och tillgång till mikrofoner och scenbelysning finns också.

Skarsfjället

Skarsfjället är en stor konferenssal med fönster från golv till tak och utsikt mot Skarsfjället. Rummet tar upp till 150 personer och är utmärkt för stora företagsarrangemang eller fest. Möblera en klassisk festsittning för 85 personer, skolsittning för 105 personer eller biosittning för 150 personer.

 

Helags

Helags är ett medelstort mötesrum som rymmer mellan 30 och 50 personer beroende på möblering. Mötesrummet ligger i direkt anslutning till skidbacken vilket ger en känsla av att man är omslukad av naturen och energigivande aktiviteter. Rummet är 60 kvadratmeter.

 

Sylarna med Mittåkläppen

Detta är ett delbart mötesrum som rymmer från 12 och 20 person. Rummet i sin helhet är på 46 kvadratmeter.

 

I Ramundberget är vi flexibla för era önskemål och behov. Kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett upplägg som passar just er.

 

Kontakta oss:

Telefon: +46 684-66 88 88

gruppbokning@ramundberget.se

Skarsfjället

Sylarna med Mittåkläppen

Helags