Rum för möte och fest i Ramundberget

Lokaler för möten och fest

Konferens, möte, eller kick-off, i Ramundberget finns moderna naturnära lokaler för både små och stora grupper. Krydda konferensen med teamaktiviteter och god mat.

Ramundbergets konferenslokaler har alla magisk utsikt över fjällen intill. Här finns plats för upp till 150 personer i biosittning, men det finns också mindre rum som passar för möten med mindre grupper.

Samtliga konferensrum har wifi, whiteboard, projektor eller skärm och blädderblock. Möjlighet till videokonferens, mikrofoner och scenbelysning finns också.

Skarsfjället

Skarsfjället är en stor konferenssal med fönster från golv till tak med utsikt mot Skarsfjället. Rummet tar upp till 150 personer och är utmärkt för företagsarrangemang eller fest. Möblera en klassisk bröllopssittning för 85 personer, skolsittning för 105 personer eller biosittning för 150 personer.

Helags

Helags är ett medelstort mötesrum som rymmer mellan 30 och 50 personer beroende på möbleringen. Mötesrummet ligger i direkt anslutning till skidbacken vilket ger en känsla av att man sitter direkt i fjällvärlden. Rummet är 60 kvadratmeter.

 

Sylarna med Mittåkläppen

Detta är ett delbart mötesrum som rymmer från 12 och 20 person. Rummet i sin helhet är på 46 kvadratmeter.

 

Flexibla lösningar för konferens och fest

I Ramundberget är vi flexibla för era önskemål och behov, kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett upplägg som passar er.
Kontakt: +46 684-66 88 88, gruppbokning@ramundberget.se

Skarsfjället

Sylarna med Mittåkläppen

Helags