vy över skarsfjället

Tänker du som oss? jobba i Ramundberget

I Ramundberget slutar vägen och de riktiga fjällen tar vid. Här jobbar kreativa servicehjältar med upptäckarglädje, energi och mod för att ge gästerna den bästa upplevelsen på fjälldestinationen.

I Ramundberget finns många olika yrkesroller inom verksamhetsområdena på anläggningen, bland annat inom skidskola, hotell, restaurang, administration, försäljning, bokning, lift, teknik, fastighet, sportbutik och uthyrning. Vi brinner för och värnar om naturen omkring oss, om värdskapet och upptäckarglädjen. Tänker du som oss?

 

Lediga tjänster i Ramundberget 

 

Om oss och att arbeta här

Ramundberget är en fjälldestination med en bred verksamhet under sommar- och vintersäsong, och här finns både säsongs- och tillsvidareanställd personal.

Vintertid finns skidåkning i toppklass, både alpint och längd, med mycket natursnö. Här finns 30 mil preparerade längdspår, 42 nedfarter, flera parker, fin åkning i fjällskogsområden mellan backarna och stora möjligheter till toppturer.

Sommar och höst är det framför allt vandring och cykling som lockar besökare men också annat som fiske och paddling. I området Funäsfjällen, där Ramundberget ligger, finns 60 fjälltoppar över 1000 meters höjd, välmarkerade vandrings- och cykelleder samt liftburen cykling.

Här ska alla som gillar snö, riktiga fjäll, äventyr, skidåkning och andra aktiviteter som den rika fjällvärlden har att erbjuda känna sig som hemma. Det är därför också en arbetsplats och en plats att leva på för dig som delar dessa intressen.

Vi som jobbar här vill att gästerna ska känna vår glädje över att de valt att komma just hit. Vi möter varandra och våra gäster professionellt, personligt och med omtanke om varandra och naturen runt omkring.

Natur, tradition, värdskap och hållbarhet är värdeorden som vi gärna ser att du som söker jobb hos oss delar.

För frågor, kontakta gärna rekrytering@ramundberget.se