Restaurang Tusen ligger på fjället

Tusen restaurangen på fjället

Restaurang Tusen ligger mitt på fjället i Ramundberget vid Fjällgårdsbanans toppstation. Här möter naturen prisbelönt design och smaker från fjällets skafferi.

Restaurang Tusen är ett välkänt och mycket uppskattat landmärke i Ramundberget. Under vintern och sommaren är Tusen ett lunchcafé för både skidåkare, vandrare och cyklister.

Sommar 2021

Restaurang Tusen kommer att vara öppet under liftens öppettider. Här kan ni passa på att få en god sallad eller en härlig grillad smörgås, varma och kalla drycker och gott fika medan barnen leker i vår fina park med fjällen som fond.

Vinter 2021/2022

Dagtid under vintersäsongen serveras lunch och fika för hungriga skidåkare, det är bara att glida dit på skidorna. Det serveras soppa, gryta, matiga smörgåsar och goda bakverk, mjölkchoklad och andra varma och kalla drycker.


Abonnera Tusen

Tusen är en fantastisk plats för högtidsmiddagar och fester, bröllop, jubileum, födelsedagar eller i samband med en företagskonferens i Ramundberget.Tusen som lokal uppskattas av större sällskap att abonnera för högtider och konferensmiddagar. Restaurangen har fullständiga rättigheter.


Kontakta +46 684-66 88 00 eller gruppbokning@ramundberget.se

 

ÖPPETTIDER:

Restaurang Tusen

2 juli - 8 aug må-sö 10-16
9 aug - 29 aug tors-sö 10-16

 *Restaurang Tusen har öppet under liftens öppettider. Öppettiderna kan därför komma att ändras beroende på väder.