Restaurang Tusen ligger på fjället

Tusen restaurangen på fjället

Restaurang Tusen ligger på mitt på fjället i Ramundberget vid Fjällgårdsbanans toppstation. Här möter naturen prisbelönt design och smaker från fjällets skafferi.

Restaurang Tusen är ett välkänt och mycket uppskattat landmärke i Ramundberget. På vintern är Tusen ett lunchcafé för skidåkare och utvalda kvällar när liftarna stängt serveras här Härjedalssupé, en härlig flerrättersmiddag.

Tusen som lokal är mycke uppskattad av större sällskap att abbonera för högtider och konferensmiddagar. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Lunch för skidåkare

Dagtid under vintersäsongen serveras lunch och fika för hungriga skidåkare, det är bara att glida dit på skidorna. Det serveras soppa, gryta, matiga smörgåsar och goda bakverk, mjölkchoklad och andra varma och kalla drycker.

Supémiddag

När liftarna stängt, fjället blivit stilla och norrskenet vaknar till liv byter Tusen skepnad. Utvalda kvällar dukas det upp till Härjedalssupé med basen i råvaror från småskaliga och lokala leverantörer.
Transporten till fjället och åter till dalen sker med skoter.

Abonnera Tusen

Tusen är en fantastisk plats för högtidsmiddagar och fester, bröllop, jubileum, födelsedagar eller i samband med en företagskonferens i Ramundberget.

Vill du abbonera? kontakta 0684-66 88 00 eller gruppbokning@ramundberget.se