Cyklister i flowtrailbana, Ramundbergets cykelpark

Flowtrail med guide

Prova på eller utveckla din terrängcykling i Ramundbergets cykelpark. Våra kunniga guider hjälper dig att att hitta linjer och teknik i flowtrailbanan. Välj mellan introduktion eller privat guidning.

 

Är det första gången du ska cykla nedför eller vill du få till ett bättre flyt? Vi erbjuder guidad cykling i två nivåer, välj den som passar din nivå. 

 

Introduktion till cykelparken 

Lär dig grunderna direkt och cykla första åket med våra guider i de maskingrävda cykelbanorna nedför berget. Aktiviteten är för dig som inte har provat på liftburen cykling tidigare, där vi tillsammans går igenom vad som är bra att tänka på när man cyklar nedför, allt från hur det går till att kliva på och av liften med cykeln och hur man på bästa sätt bromsar och står på cykeln.

Vi börjar träna teknik i dalen och tar sedan liften upp och sedan i lugnt tempo rulla ner för leden som slingrar sig fint och slätt över fjällsidan. Boka senast klockan 16 dagen innan. Kostnad för liftkort och eventuell cykelhyra ingår ej och tillkommer. Max 8 per tillfälle, minst två personer krävs för att introduktionskursen ska bli av.

 

Tid: 10.00 -  cirka 11.30
När: Datum uppdateras inom kort. 
Pris: 365 SEK/person oavsett ålder, barn under 16 år ska alltid ha målsmans sällskap. 
Samling: utanför Topsports butik, Ramundberget.
Förkunskaper: Kunna cykla på en standardcykel och är van att använda handbroms.

Boka

 


Privat guidning

Träna på det du vill i din takt med en privat guide!

Är du en van cyklist som vill ta nästa steg och bli snabbare och säkrare på din cykel? Eller vill du helt enkelt ha en privat genomgång om hur man får med cykeln på liften och på bästa sätt cyklar nedför? Boka en privat guide och bestäm själv vad du eller ditt sällskap vill träna på!

Tid: 12.30 - 14.00, kan förlängas på förfrågan.
När: Datum uppdateras inom kort. 
Pris: 1 200 SEK, 1,5 timme.
Antal: 1-5 personer per tillfälle.
Samling: 12.30 utanför Topsports butik, Ramundberget.

Boka
Kontakta bokningen bokning@ramundberget.se  eller 0684- 66 88 88. Boka senast klockan 16 dagen innan. Kostnad för liftkort och eventuell cykelhyra tillkommer. 

 

 

Priser med reservation för förändringar