Discgolf

Spela discgolf i Ramundberget på vår nya 18-hålsbana i fantastisk fjällmiljö.

Välkomna till vår discgolfbana där ni får uppleva två unika och äventyrliga delar.

Ljusnan, den lättaste 9-håls banan, som passar alla spelare, följer Ljusnan och Ramundbergets golfbana, en vacker och snäll start.

De avslutande 9 hålen på Fjället, är mer spektakulära men även svårare. Det går även bra att börja på den här delen av banan, det finns inget rätt eller fel, här bestämmer lust och dagsform. Fjället startar på kalfjället, precis ovan restaurang Tusen och tar er sedan ner genom björkskogen mot Osthang för att till sist ta er tillbaka till Ramundbergets bykärna. Enkelbiljetter till liften kan köpas i hotell Fjällgårdens reception eller som "Fjällgårdstur" direkt i onlinebokningen

Vi rekommenderar att ta liften upp till "Fjället", inte bara för att det är en härlig tur och den speciella känslan utan skidor under fötterna, utan också för en bekväm start. Föredrar ni istället att samla höjdmeter till fots finns en transportled till första startpunkten. Observera att det är viktigt att undvika cykellederna.

Att spela discgolf här är en gratisaktivitet som passar hela familjen. Discar finns att hyra på Topsport om ni inte har med er egna.

Kom och spela på vår spännande discgolfbana i sommar – vi ser fram emot att välkomna er!