Cyklister i flowtrailbana, Ramundbergets cykelpark

Mountainbike med guide

Är det första gången du ska cykla nedför eller vill du få till ett bättre flyt på stig? Vi erbjuder två typer av guidad cykling.

 

 

Flowtrail intro 

Lär dig grunderna direkt och cykla första åket med våra guider i de maskingrävda cykelbanorna nedför berget. Aktiviteten är för dig som inte har provat på liftburen cykling tidigare. Tillsammans går vi igenom vad som är bra att tänka på när man cyklar nedför - allt från hur det går till att kliva på och av liften med cykeln och hur man på bästa sätt bromsar och står på cykeln.

Vi börjar träna teknik i dalen och tar sedan liften upp för att sedan i lugnt tempo rulla ner för leden som slingrar sig fint och slätt över fjällsidan. 

 

 Boka aktivitet  

När: Tisdag och torsdag 11:00-12:30
Pris: 395 kr per person
Antal: 2-8 personer per tillfälle. (Krävs minst 2 bokade personer)
Samling:  Topsport Ramundberget.
Förkunskaper: Kunna cykla på en standardcykel och är van att använda handbroms.

Boka senast klockan 16 dagen innan. Aktiviteten erbjuds mellan vecka 28 - 34 sommaren 2022. Priser med reservation för förändringar. Kostnad för liftkort och eventuell cykelhyra tillkommer. 

 

                                              ___________________________________________________________________

 

Guidning MTB stig

Guidad tur på mountainbike där vi utforskar de bästa stigarna runt Ramundberget. Vår guide tar er med till sina favoritleder och ger tips och trix på hur du kan utveckla din cykling för att bli ännu bättre. Vi anpassar cyklingen efter gruppens nivå för att alla ska få en fin och behaglig upplevelse med det lilla extra! 

 

Tid: På förfrågan via guide@ramundberget.se

Boka senast klockan 16 dagen innan. Priser med reservation för förändringar. Kostnad för liftkort och eventuell cykelhyra tillkommer.