Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Skarsvallen

Det tar ungefär en minut att gå om du vill äta middag på Fjällgården. Och om du orkar gå i ytterligare 30 sekunder nästa morgon, så är du vid Fjällgårdsbanan, Stjärnliften och skidspåren. LillRamis för de allra minsta och barnbacken Glidaren likaså. Skarsvallen är nära. Om Ramundberget var en stad skulle Skarsvallen heta city.

Här bor du i stugor som rymmer lägenheter med allt från 4-10 bäddar. Ljusa och trevliga lägenheter med god standard och utrustning för bekvämt självhushåll. Alla har egen bastu att njuta i efter en skön dag i backen eller spåret, komplett utrustade kök, torkskåp och förråd för skidor och pulkor. En del av lägenheterna har braskamin. Här parkerar du utanför dörren. Som sagt, här bor du mitt i byn.

Inpå knuten finner du även restauranger av högsta klass, afterski, fjällspa, pool, matbutik, Topsport, elljusspår och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där lilla extra.

Från julveckan fram till vintersäsongens slut ingår avresestädning i alla stugor och lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och ta ut soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsreglerna.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012