Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Fjällängen

Stugbyn som ligger mitt i backen med både nybyggda, och lite äldre, charmiga hus där du kan ta på dig skidorna utanför dörren och glida ner till både Stjärnliften och Fjällgårdsbanan. I Fjällängen finns 9 härliga timrade hus som har 6 lägenheter vardera.

Här bor du i ljusa och trevliga lägenheter med 6-8 bäddar som är utrustade med allt du behöver för en härlig fjällsemester. Alla lägenheter har bastu, två toaletter, ett välutrustat kök, torkskåp och förråd för skidor och pulkor. Några av bostäderna har även braskamin.

Fjällängen hittar du strax över Fjällgårdstorget med närhet till restauranger, fjällspa, lanthandel, Topsport och våra fina längdspår.

Hit tar du dig med bil eller ett par minuters gång. En del av lägenheterna har tillhörande parkeringsplats med motorvärmare. För de andra finns avlastningszoner nedanför boendet och parkering på Fjällgårdstorget.

Det ingår avresestädning i alla lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och kasta soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsvillkoren.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012