Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Osthangbyn

Precis innan man kommer in till Fjällgårdstorget så Osthangbyn på vänster sida nedanför fjället. Nytt, fräscht och modernt med påkostade materialval och smakfull inredning.

På gångavstånd från Fjällgårdstorget, alldeles intill Osthangsbanan och skidspåren, ligger dessa fjällstugor och lägenheter byggda under de senaste åren. I ett lugnt, familjärt och vindskyddat område, avskilt men ändå nära. Allt bara fungerar sådär bra som man vill att det ska göra när man vill koppla av. Utanför dörren finns stolsliften som leder vidare upp i hela systemet och såklart till de branta nedfarterna för den som är på det humöret.

Boendet är av hög standard. De allra flesta har egen bastu att njuta i efter en skön dag i backen eller spåret. Här hittar ni rymliga fjällstugor och lägenheter med 6-15 bäddar stora nog att rymma den stora familjen.

En skid-/gångväg på ca 1500 m leder till Fjällgårdstorget där Ramundberget ståtar med restauranger i toppklass, fjällspa, pool, LillRamis för de allra minsta, lanthandel, Topsport, elljusspår och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där extra.

Från julveckan fram till vintersäsongens slut ingår avresestädning i alla stugor och lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och ta ut soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsreglerna.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012