Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Gruvgården

Mitt i Ramundberget ligger området Gruvgården med unikt läge och ski in/ski out. Med utsikt över Skarsfjället, Mittåkläppen och Fjällgården har Gruvgården den bästa utsikten i området. Samtliga lägenheter har väl tilltagna terrasser vilket borgar för trevliga eftermiddagar i solen.

Här bor du i nya, fräscha och stilrena lägenheter. All utrustning du kan tänkas behöva finns och alla har egen bastu. Husen är belägna i direkt anslutning till Ramundbergets skidsystem och bykärna. Bilväg leder hela vägen upp där du parkerar din bil, ja kanske för en hel vecka.

Ned till Fjällgårdstorget är det en kort promenad eller på skidor. Där ståtar Ramundberget med restauranger i toppklass, after ski, LillRamis för de allra minsta, fjällspa, pool, lanthandel, Topsport, elljusspår och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där extra.

Från julveckan fram till vintersäsongens slut ingår avresestädning i alla stugor och lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och ta ut soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsreglerna.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012