Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!

Kvarnbäcksbyn

På fjällsidan innan man når Fjällgårdstorget ligger Kvarnbäcksbyn. Välplanerade fjällägenheter med vy mot berg och dal. Osthangsbanan är bara några stavtag bort och längdspåren börjar nästan innan du fått på vallan.

Stugorna är byggda under de senaste åren i ett lugnt, familjärt och vindskyddat område med vy mot berget och mot dalen, avskilt men ändå nära. En skid-/gångväg på ca 800 m leder till Fjällgårdstorget där Ramundberget ståtar med restauranger i toppklass, LillRamis för de allra minsta, Fjällspa, pool, lanthandel, Topsport och mycket mer som kompletterar din fjällsemester med det där lilla extra.

Runt Osthangsbanan finns de brantaste nedfarterna förutom den röd/blå Helagspisten som leder er tillbaka till stugan eller vidare till hela systemet. Bilväg leder er ända fram till stugan.

Från julveckan fram till vintersäsongens slut ingår avresestädning i alla stugor och lägenheter. Ni ansvarar själva för att diska och ta ut soporna. Du kan läsa mer om detta i bokningsreglerna.

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012