Matgäster som äter på Mor Britas restaurang

Mor Britas vällagad mat i rogivande miljö

I Mor Britas restaurang i hotell Fjällgården serveras frukost med bredd, vällagad lunch och goda middagar i en miljö som inbjuder till gemenskap och avkoppling för hela familjen.

Från kvalitativa råvaror, gärna med inslag från lokala produkter från fjället och dalgången tillagas klassisk husmanskost och middagar med attraktiva smaker.

Restaurangen har fullständiga rättigheter. Den egna vinkällaren gör att det alltid finns alltid ett särskilt utvalt dryckespaket som passar kvällens meny. Boka gärna bord online. 

  

Lunch

På lunchen dukas upp till välsmakande husmanskost. Välj mellan två rätter, soppa och ett stort salladsbord för hungriga fjällbesökare och skidåkare som behöver fylla på inför eftermiddagens äventyr.

Middag  

På kvällen erbjuds en trerätters Fjällgårdsmeny vintertid, buffé för de yngre gästerna. Sommartid serveras vanligtvis a la carte. Hållbara livsmedel som grönsaker och baljväxter har en central roll i Mor Britas kök. I sällskap med lokalproducerade noga utvalda huvudingredienser skapas en lätt och elegant måltid. 

Mor Britas anno 1936

Mor Britas restaurang är döpt efter Brita Norberg som var husmor i Ramundberget när de första gästerna kom 1936 och hon bjöd dem att sitta ner runt sitt köksbord. Brita Norbergs gästfrihet och omtanke svävar över köket än idag.

ÖPPETTIDER:

Mor Britas

19 dec -11 apr