Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Fjällgården i Ramundberget sommar

Fjällgården i Ramundberget

Välkommen till ett klassiskt och familjärt fjällhotell med anor från 1930-talet.

På Fjällgården bor du i hjärtat av Ramundberget, både geografiskt och historiskt. Fjällgården är full av historia och tradition. Gamla fotografier på väggarna, vacker dukning på borden och en brasa som sprakar och en välfylld vinkällare. Hos oss bor du bekvämt, personligt och smakfullt. Sök boende nedan.

 

Restaurang Mor Britas serverar dig mat som lagas från grunden från morgon till kväll. När du bor hos oss ingår under sommarsäsongen frukostpension och under vintersäsongen halvpension med frukostbuffé och trerättersmiddag, där barnen får tvårätters buffémiddag. Även fri tillgång till vår sköna relax med pool, bastu, ångbastu och ett gym.

 

Vi på Fjällgården gillar att var här och nu, att vistas utomhus, umgås i sällskapsrum, spela spel eller ta det lugn. Vi har därmed ingen tv på rummen, men det finns fri wifi för alla gäster och gemensamma tv-rum

.

Utanför finns Fjällgårdsbanan som tar dig upp på fjället där milsvida vyer, långa eller korta vandrings- och cykelleder. Här finns även Lilla Lanthandeln vid receptionen och Topsport butik och uthyrning på andra sidan torget. Samt kanske en av fjällvärldens klurigaste och vackraste niohåls golfbanor kan locka med en runda.

 

Kontakta oss via mail eller ring 0684 -66 88 88. 
Läs våra Bokningsvillkor

 

Sök boende

Ankomstdatum

Avresedatum

 


Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012