Mat & nöje på fjället och i dalen

I Ramundberget finns allt ifrån rejäla luncher för fjällbesökare till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika att avnjutas.

Ramundberget har flera restauranger och caféer där allt ifrån rejäla luncher till härliga flerrättersmiddagar och gott fjällfika kan avnjutas.

Här hittar du också vintertid våffelstugan Ösjöstugan på fjället, lanthandeln med sin butik och webbshop för förbokningar samt flera värmestugor för medhavd mat.

Vintern 2020/2021 öppnar vi fler restaurangenheter utomhus för er som vill ha något snabbt i backen. Det finns möjlighet till take away från Grytan kök och bar på luncher och kvällar, och lunchen från Mor Britas restaurang. Vi erbjuder också Kvällskassen- köp med mat som vi förberett och lägg själv sista touchen på maten i lägenheten/stugan.


Varmt välkomna att boka bord, take away och Kvällskassen direkt här på hemsidan. Mer information om vad som gäller finns i bokningssystemet nedan. 

 

Bordsbokning är möjlig tre månader innan aktuellt datum, välkommen att boka direkt på hemsidan (ovan). Är det fullbokat kan du ställa dig på väntelistan och önska tid, det görs också via bordsbokningen. Vi kontaktar dig om din önskade tid blir tillgänglig.