Snowboardåkare i solnedgång

Topsport aktiviteter i fjällen

Topsport är ett nav för aktiviteter och äventyr i Funäsfjällen.

Topsport i Ramundberget och Funäsdalen arrangerar guidade turer, aktiviteter och arrangemang i fjällvärlden, sommar, höst och vinter. I Bruksvallarna sker arrangemangen primärt kopplat till längdåkning vintertid.  

Att vara i naturen på fjället och ägna sig åt friluftsliv handlar inte bara om att ha rätt utrustning och kunskap, det handlar också om en möjlighet att slappna av, träna och umgås. Någon vill ut för njutningens skull, någon annan vill lära sig något nytt och kanske utmana sig själv lite extra. Topsport erbjuder ett gott utbud av aktiviteter på olika nivåer och utifrån olika intressen för att ta upplevelsen till nästa nivå.

Alla äventyr underlättas av rätt förberedelser och utrustning. Topsports butiker hyr ut ett stort sortiment med utrustning för ditt äventyr, fråga oss gärna om du saknar något. Vi är värnar om vår utrustning om vår natur för att skapa hållbara aktiviteter.

En del av friluftslivet är också kunskap om väder, snö, laviner och olika situationer. Ämnen som vi gärna fokuserar vi på när vi har föreläsningar och arrangemang.