Topsport i Ramundberget Sportbutik, uthyrning, testcenter

Topsport Ramundberget ligger vid Fjällgårdstorget i bykärnan. Vår kunniga och engagerade personal ger tips och råd för att du ska få de bästa förutsättningarna på fjället. Hyr och testa din utrustning, köp kläder och accessoarer för skidåkning, cykling och friluftsliv.

Hur vet du vilka skidor du ska köpa utan att ha provåkt dem? Hur vet du vilka pjäxor som är rätt utan att ha svängt i dem? Topsport Ramundberget med alpint testcenter hjälper dig hitta rätt alpin utrustning för dina behov.

Vi erbjuder shopping av varumärken med hög kvalitet för en aktiv fjällvistelse, möjlighet att testa de senaste alpina skidorna. Sommartid erbjuds test av mountainbike- och elcyklar. Hos oss finns också verkstad och service för underhåll och anpassning av utrustning, allt efter dina behov.

Topsport arrangerar guidade aktiviteter, testdagar, föreläsningar, clinics och event. Våra kunniga personal tipsar gärna om turer och utflykter i området och ger dig information om våra dagliga turer. Boka en tur och häng med våra guider på fjället!

 

ÖPPETTIDER:

Ramundberget

3 feb - 19 apr må - sö 8.30 - 17