Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
 
 

Magisk mötesmiljö vid vägs ände

Kick-off, bröllop eller styrelsemöte? Kom till Ramundberget i Funäsfjällen och låt naturen inspirera till storslagna ting. Hos oss hittar du en helt ny konferensanläggning för både små och stora sällskap som söker det lilla extra. Tillsammans med god mat och dryck i mysig och stilren fjällmiljö och aktiviteter i världsklass skapas här möjligheter till möten i en helt egen liga.

 

Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda.

 

 • Fjällpaket

  Vi är övertygade om att en inspirerande miljö ger mer energi, där man blir både kreativ och effektiv.
  LÄS MER
 • Lunch till lunch

  Få ut det mesta av 24 timmar här hos oss!
  LÄS MER
 • Heldagspaket

  Medan ni fixar budgeten och läggar upp nya strategier ser vi till att lunchen står klar, när ni behöver påfyllning.
  LÄS MER
 • Halvdagspaket

  En effektiv halvdag vid vägs ände, eller en del av en längre vistelse hos oss.
  LÄS MER
 • Konferensrum

  Mitt i naturen erbjuder vi nya moderna konferensrum, med all utrustning som behövs, för att genomföra små och stora möten och events.
  LÄS MER
 • Bröllop

  Säg ja vid vägs ände. Drömmer ni om ett unikt bröllop i en storslagen miljö? Gift er hos oss och få en kärleksfull start på resten av ert gemensamma liv.
  LÄS MER

 

 

Modernt möter tradition

Där vägen tar slut, mitt bland Härjedalens vackra fjäll, öppnar vi i vinter en helt ny konferensanläggning av ett slag du sällan möter i Sverige. Här har vi, med omsorg om detaljer och i samklang med naturen, skapat unika lokaler för både stora och små sällskap.

Med mötesrum från två till 150 personer, mat och dryck vägg-i-vägg och aktiviteter precis utanför dörren, ger vi er optimala förutsättningar till både inspirerande och effektiva möten.

 

Som en av få konferensanläggningar i Sverige har vi allt samlat under ett tak, bildligt talat. Vi erbjuder mat, aktiviteter och inspirerande och funktionella lokaler precis på det sätt som behövs för att ni ska få det mesta ur ert möte, er fest eller ert event.

 

I den stora mötessalen går fönstren från golv till tak och ger känslan att man sitter mitt i fjällvärlden. Runt omkring finns mindre mötesrum med samma vackra utsikt.

 

I nyöppnade restaurang Grytan serveras lokalproducerad mat och fika i en mysig och stilren fjällmiljö. Restaurangen Mor Britas i Fjällgården bjuder på mat i toppklass med riktigt hemtrevlig känsla.

 

Konferensanläggningen ligger mitt i backen, mitt i liften, precis invid skidspåren och ger möjlighet till piståkning, cykling, golf och skidskytte, bland annat. Vill du bjuda på något extra bokar du en frukost i toppstugan Tusen eller en middag i Ösjöstugan, det ger minnen för livet och en extra dimension till ert möte.

 

Bor gör ni i bekväma och moderna rum i Fjällgården eller i lägenheter i backen. Allt på några få stegs avstånd från såväl möten som mat. På Fjällgården finns också gym, pool, bastu och relaxavdelning samt riktigt mysigt häng framför brasan.

 

Det kan vara en bit att åka till oss, vi ligger ju trots allt vid vägs ände.  Men när man väl är här är allt så enkelt. Allt är nära – boende, möteslokaler, restauranger och aktiviteter.

 

Välkommen till vägs ände!

Stora konferensrummet

Restaurang Tusen

Konferensförfrågan

Fyll gärna i offertförfrågan nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

 

 

Boende (välj upp till 3st)

Frukost*

Lunch*

Middag*

Budget

Resan till Ramundberget

Vilket av följande teman passar bäst in på kommande resa?

Konferenslokal

Grupprum*

Företagsinformation

 

Väl mött! 

 

 Boka Online

Klicka här

Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012