Lägg till Ramundberget som favorit i din webbläsare.Dela med dig av Ramundberget på olika sociala medierSkriv ut denna sida
 Välkommen till Ramundberget, Bara äkta vara!
Mickelina på cykel i Ramundberget. Cykling för hela familjen.

Sommarkul på två hjul

 

Ramundberget har fjällcykling för alla nivåer och åldrar. Cykla ut direkt från boendet, kör pumptracken eller teknikbanan, eller ta linbanan upp på fjället och upptäck våra fina leder. För de yngsta har vi balanscyklar att låna utanför Fjällgården och för de lite äldre barnen kan man hyra cykel på Topsport i Ramundberget eller Funäsdalen. 

 

Flow i fokus på ny terrängcykelled

Nytt för i år är vår nya gröna maskingrävda terrängcykelled med skönt flow för alla. Upplev områdets bästa vyer och känn flowet på leden som börjar vid Fjällgårdsbanan på Ramundbergets topp. Cykla ner i ett lugnt tempo eller släpp på för ett mer fartfyllt träningspass. Turen är designad för att uppskattas av både barn och vuxna, nybörjare och mer avancerade cyklister. Läs mer om cykelparken och satsningen här. 

 

 

MTB-tur för nybörjare

Mickelina har upptäckt att 2,5-kilometers är perfekt för alla som vill cykla MTB för första gången. Därför har hon tagit med den på sin alldeles egna sommarkarta. Det är lagom mycket uppför, lagom (=lite) brant nedför och lätt att hitta. Roligt för små och stora som vill pröva snäll terrängcykling!

 

 

Pumptrack

Kom och häng med hoj i vår nya pumptrack framför Fjällgården. Här har vi förberett en kort cykelslinga med doserade svängar och små hopp där du tar dig runt utan att trampa – det räcker med att pumpa och utnyttja variationerna i terrängen. En kul utmaning för ben och balans! Banan passar både stora och små cyklister. Fri entré och öppet dygnet runt.

 

 

MTB Skills Area

Mer cykel-skoj finns i vårt teknikområde som liksom pumptracken ligger mellan Fjällgården och Fjällgårdsbanan. Här finns en samling tekniska utmaningar, du kan exempelvis öva att cykla på spång, hoppa över små hinder och cykla på skrå. Ett perfekt ställe att slipa teknik och balans för att känna dig tryggare på sadeln i fjällterräng. Fri entré och öppet dygnet runt.

 

 

Boka cykel


Att hyra cykel är både enkelt och bekvämt på resan. Det bästa av allt är att du får en nyservad cykel och du slipper packa med den på färden. Fyll i dina önskemål på hyrcykel nedan, så ordnar Topsport med resten.  

Läs mer om priser i samarbete med Topsport.

 

Paket:


Hyra cykel:


Ankomst * 

Avresa * 


Antal vuxna * 
st
Antal barn 0–2 år 
st
Antal barn 3–6 år 
st
Antal barn 7–11 år 
st
Antal barn 12–17 år 
st
Namn * 

Adress * 

Postnr och ort * 

Telefon dagtid 

E-post * 


Avbeställningsförsäkring *
Ja   Nej


Skriv bokstäverna som visas ovan (sex stycken):
Chatta med oss

Chatten är öppen måndag-fredag
kl. 09.00-16.00

Ring

Ring oss på 0684-66 88 00

Bokningsvillkor

» Bokningsvillkor


Producerad av Internetmedia Kommunikationsbyrå 2012